Google vs. Yahoo! Cine are birouri mai frumoase? FOTO


	Google vs. Yahoo! Cine are birouri mai frumoase? FOTO
Citeste mai mult despre: Google, birouri, companii, internet, Yahoo,
Data: 04 Martie 2011

Cu siguranta in lume sunt o multime de oameni care si-ar dori sa lucreze ori la Google, ori la Yahoo, iar daca nu multi au oportunitatea de a munci pentru una dintre aceste mari companii, macar sa vedem cum arata locatiile.

Atat Google-ul, cat si Yahoo-ul sunt motoare de cautare pe internet, iar cu ajutorul lor reusim sa gasim raspunsurile la numeroase intrebari pe care le avem intr-un mod cat se poate de simplu sau putem sa comunicam rapid.

Google-ul gazduieste si dezvolta o serie de servicii si produse ce se bazeaza pe internet, profitul il obtine, in primul rand, din publicitate prin intermediul programului sau AdWords. Compania a fost fondata de Larry Page si Sergey Brin.

Yahoo Inc este o corporatie publica americana care ofera servicii pentru internet in intreaga lume. Este cel mai cunoscut portal web, motor de cautare, Yahoo Mail, Yahoo News, cartografiere online, partajare video, site-uri sociale mass-media. In anul 2010 Yahoo a a avut parte de cea mai mare cota de piata in publicitatea online.

Astfel ne-am gandit ca ti-ar placea sa vezi in ce conditii lucreaza atat angajatii de la Google, cat si cei de la Yahoo.

Asa ca, am atasat mai jos o serie de fotografii unde sunt vizibile conditiile in care lucreaza angajatii acestor mari companii.

  • Google

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies