Gina Pistol, Iuliana Luciu, Jean de la Craiova si Alin Oprea fac show la "Serviti, va rog!" FOTO  


	Gina Pistol, Iuliana Luciu, Jean de la Craiova si Alin Oprea fac show la "Serviti, va rog!" FOTO  
Data: 23 August 2011

Marti si miercuri, pe 23 si, respectiv, 24 august, Gina Pistol, Iuliana Luciu, Jean de la Craiova si Alin Oprea incap pe mainile lui Nea Marin, cel care face legea pe terasa de la 2 Mai, acolo unde, in aceasta vara, vedetele fac tot ce le sta in putinta pentru a le face pe plac clientilor care mai de care mai pretentiosi. 

Gina Pistol, veterana a emisiunilor "Serviti, va rog!", nu rateaza nici aceasta editie de munca asidua si, cu ajutorul de nadejde al doamnei Bamboi, stapana peste bucataria terasei de la mare, se asigura ca pretentiosii clienti se bucura de toata atentia cuvenita.
Harnicia ei nu este trecuta cu vederea de exigentul Nea Marin, care tine sa o felicite in vazul tuturor.

Iuliana Luciu da piept cu toate treburile gospodaresti, iar la un moment dat, lasa rusinea la o parte si pleaca prin sat la cersit de peste impreuna cu Jean de la Craiova. In schimb, Jean trebuie sa-si incante gazdele cu vocea care l-a consacrat si sa spele o motocicleta. Pana si din acest moment simpaticul cantaret face un spectacol, de care sunt amuzati toti spectatorii adunati ad-hoc, mai putin Nea Marin, care isi face aparitia furtunos si il cearta ca a zaboveste acolo prea mult.

Alin Oprea constata ca meseria de chelner nu este atat de usoara precum pare din ipostaza de client, ba chiar profita de unele momente pentru a se fofila de la treaba. Bineinteles, Nea Marin ii vine de hac si intr-o dimineata ii da desteptarea cum nu se poate mai fresh: il stropeste cu apa.

Ca si cand clientii care trebuie multumiti cu orice pret nu ar fi de-ajuns, Liviu Varciu isi baga coada si se tine de sotii, sspre disperarea vedetelor puse la treaba si a lui Nea Marin, determinat sa disciplineze pe toata lumea.

Liviu
nu sta mult pe ganduri si il corupe pe Jean sa plece de la pensiune pentru a merge la piscina sa faca scufundari. Desi deghizati in scafandri, spre amuzamentul telespectatorilor Pro Tv, Nea Marin ii dibuieste si, bineinteles, ii cearta. Tot Liviu intinde coarda la maximum si fura o gaina din gospodaria pensiunii pentru a-si hrani cainele, iar lui Nea Marin ii sare tandara si il ameninta.

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies