Gestul acestei fetite te va impresiona pana la lacrimi. Ce a facut ea pentru tatal ei care mai are numai cateva luni de trait


	Gestul acestei fetite te va impresiona pana la lacrimi. Ce a facut ea pentru tatal ei care mai are numai cateva luni de trait
Citeste mai mult despre: gest, ce a facut, fetita, lacrimi,
Data: 14 Noiembrie 2014

Damian Myles a dus o lupta crunta cu cancerul timp de mai multi ani, iar cand a aflat ca mai are numai cateva luni de trait, viata nu a mai avut niciun sens pentru el.

Fetita sa, Ruby, in varsta de numai 5 ani, s-a gandit ca trebuie sa faca ceva care sa il bucure pe tatal ei si sa uite putin de suferinta cauzata de aceasta boala crunta.

Visul de a-si duce tatal in ultima calatorie din viata lui, la Disneyland, "inainte ca ingerii sa vina dupa el", a devenit posibil datorita generozitatii si amabilitatii de care au dat dovada cei din comunitatea in care locuiau.

De indata ce au aflat aceasta poveste trista de viata, oamenii s-au mobilizat. Annie McTaggart, proprietara unui local a organizat o intalnire in care fiecare a donat cati bani a putut, iar un om de afaceri a platit biletele de avion pentru ca ei sa poata pleca cat mai curand posibil.

O petrecere cu zane si printese a fost organizata pentru ca Ruby sa afle vestea cea mare: a implinit visul tatalui ei. Micuta a reusit sa stranga nici mai mult nici mai putin de 7.000 de dolari cu ajutorul oamenilor din comunitate, iar gestul ei merita toate laudele. 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies