10 actrite de peste 40 de ani, mai atragatoare ca niciodata!Galerie FOTO


	10 actrite de peste 40 de ani, mai atragatoare ca niciodata!Galerie FOTO
Data: 15 Aprilie 2011

Gurile rele care spun ca nu exista roluri exceptionale pentru actritele de peste 40 de ani se insala amarnic. Iata-le pe cele mai frumoase, dar si pe cele mai ocupate dintre acestea!

Halle Berry
Varsta: 44
De ce e hot? A castigat un Oscar si o nominalizare la Globurile de Aur in 2010 cu filmul “Frankie & Alice” unde juca rolul unei femei care sufera de multiple personalitati, inclusiv una rasista. Din cauza luptei pentru custodie cu fostul iubit, Gabriel Aubrey, a trebuit sa renunte la rolul din “New Year’s Eve”, dar anul acesta revine cu un thriller cu rechini, “Dark Tide”, alaturi de Olivier Martinez cu care se zvoneste c-ar avea o relatie.

Nicole Kidman
Varsta: 43
Cand o privesti ai senzatia ca timpul sta in loc. Castigatoare a unui Oscar a jucat alaturi de Adam Sandler si Jennifer Aniston in comedia “Just Go with It” si face pereche cu Nicolas Cage intr-un thriller crime, “Tresspass”. O puteti vedea si alaturi de Rachel Weisz in drama “The Danish Girl”, o poveste despre prima persoana care si-a facut o schimbare de sex.

Salma Hayek
Varsta: 44 Este sexy pentru capacitatea sa de a se adapta oricarui rol: serialul de comedie “30 Rock” si filmul cu Adam Sandler “Grown Ups” , dar si drama crime “Savages” (2012). Va mai face o data echipa cu Kevin James in comedia de actiune “Here Comes the Boom” si o puteti auzi in filmul animat “Shrek: Puss in Boots” in rolul lui Kitty

Intra pe www.procinema.ro ca sa vezi cine sunt celelalte superbe actrite trecute de 40 de ani!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies