Gafa ducesei de Cambridge a pus pe jar Marea Britanie. Ce a aflat toata lumea despre copilul pe care il va avea cu printul William


	Gafa ducesei de Cambridge a pus pe jar Marea Britanie. Ce a aflat toata lumea despre copilul pe care il va avea cu printul William
Citeste mai mult despre: Ducesa de Cambridge, Printul William,
Data: 06 Martie 2013

A fost doar o scapare a ducesei de Cambridge, intr-un moment de neatentie, care aproape confirma sexul bebelusului care se va naste in iulie.

Totul s-a petrecut intr-o vizita a acesteia in Grimsby, pe cand vorbea cu cei care au venit sa o intampine, informeaza Business Insider.

Dupa ce a primit un ursulet de plus cadou, Kate Middleton a spus: "Thank you, I’ll take that for my d ... (n.r. - Multumesc, il voi lua pentru f...)". S-a oprit pana sa termine cuvantul, iar cand unul dintre cei care era in public a intrebat-o daca urma sa spuna "daughter" / "fetita", aceasta a replicat: "Nu spunem nimic".

Ducesa de Cambridge, care urmeaza sa nasca in iulie, sustine ca nu stie sexul copilului, care intr-o zi va deveni monarh, dar comentariul sau este deja analizat de britanici care sunt nerabdatori sa afle daca vor avea un print sau o printesa.


Foto: GETTY IMAGES

Diana Burton, 41 de ani, a asteptat-o pe Catherine trei ore, pe o vreme nu tocmai placuta, pentru a-i oferi ursuletul de plus, cadou acceptat cu un zambet de Ducesa. Sandra Cook, 67 de ani, care era langa cea care i-a oferit ursuletul, a relatat spusele Ducesei.

"Am auzit-o clar cum a spus "Thank you, I’ll take that for my d ... (n.r. - Multumesc, il voi lua pentru f...)". Am intrebat-o atunci: "Era sa spui fata, nu?", iar ea a raspuns: "Nu, nu stim". I-am spus apoi: "Oh, cred ca stii", dar ea a replicat: "Nu spunem nimic".

Bobbie Brown, 42 de ani, a mentionat o alta discutie cu Ducesa. "Am intrebat-o daca bebelusul misca sau daca loveste. A raspuns afirmativ, «chiar foarte tare»".

MEDIAFAX


ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies