Fotografia la care fanii s-au uitat minute in sir! Selena Gomez si-a aratat zonele intime pe scena, in fata unui public imens


	Fotografia la care fanii s-au uitat minute in sir! Selena Gomez si-a aratat zonele intime pe scena, in fata unui public imens
Citeste mai mult despre: Selena Gomez,
Data: 01 Iulie 2013

Selena Gomez a renuntat treptat la imaginea sa de vedeta inocenta Disney, iar in cel mai recent videoclip al sau, pentru piesa "Come and get it", artista s-a lasat filmata mai provocatoare ca niciodata. Mai mult, in concerte, cantareata adopta tinute decupate care au lasat la vedere mai mult decat si-ar fi dorit ea.

Selena Gomez si-a facut aparitia pe scena la un concert purtand o rochie in stil marocan, decupata si despicata pe picior, insa nu a realizat ca in timpul dansului rochia sa se va deplasa mai mult decat trebuie.

O imagine suprinsa de fotografi a starnit controverse printre fanii artistei, dupa Selena si-a expus pe scena lenjeria intima de culoarea pielii. Desi multi sustin ca vedeta nu ar fi purtat deloc lenjerie, diferenta intre culoarea pielii si cea a bikinilor este destul de vizibila.

In orice caz, aceasta este una dintre cele mai provocatoare imagini surprinse cu fosta vedeta Disney.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies