Florin Dumitrescu inaugureaza Tapo, singurul restaurant in care va gati personal zi de zi


	Florin Dumitrescu inaugureaza Tapo, singurul restaurant in care va gati personal zi de zi
Data: 22 Mai 2014

Toti cei care vor sa guste preparate culinare de top care poarta semnatura lui Florin Dumitrescu vor avea ocazia sa o faca in singurul local din Bucuresti in care cunoscutul chef va gati zi de zi. 

Incepand cu luna iunie, Florin Dumitrescu ii asteapta pe toti iubitorii de gusturi rafinate la Tapo, cel mai nou restaurant din Capitala ce-si va intampina oaspetii cu un meniu mediteranean elaborat, creat special pentru cei pentru care mancarea este un real rasfat. 

“De-a lungul anilor am avut nenumarate colaborari si am creat multe meniuri. In curand, la Tapo, singurul loc in care voi gati personal zi de zi, va astept cu un concept nou, creat special pentru acest spatiu de fine dining, un meniu la care am muncit mult si care va va convinge ca sunt mult mai exigent cu mine insumi decat am fost cu toti concurentii pe care i-am jurizat. La Tapo, un loc rafinat care imbina conceptul de “creative smart cuisine & bar” cu muzica buna, oaspetii nostri vor putea sa se bucure de mancare buna si de o atmosfera pe masura”, spune cel mai tanar jurat de la “MasterChef”. 

Asa se face ca la sfarsitul lunii mai, alaturi de o echipa care a trecut printr-un training serios si solicitant, Florin Dumitrescu se pregateste sa inaugureze Tapo, cu un meniu ales si un show culinar savuros. Localul face parte din grupul Barletto si vine cu o propunere interesanta de restaurant cu “fine dining” si local-concept de “late dining & bar”, numai bun pentru serile de afaceri sau petrecute cu prietenii.  

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies