Florin Dumitrescu dezvaluie care sunt cele mai mari SATISFACTII in meseria de bucatar. 


	Florin Dumitrescu dezvaluie care sunt cele mai mari SATISFACTII in meseria de bucatar. 
Data: 06 Mai 2012

Considerat copilul minune al bucatariei, Florin Dumitrescu se poate lauda la cei 24 de ani ai sai cu o cariera solida si un nume respectat in rindul cunoscatorilor.

A gatit pentru multe personalitati din tara sau strainatate, dar spune ca niciodata nu a facut diferenta intre persoanele carora le-a pregatit mincarea. Intotdeauna a pus in prepararea bucatelor o parte din talentul si bucuria sa si a cautat sa le ofere nu ceva care sa le astimpere foamea, ci o adevarata desfatare pentru papile.


Nu de putine ori s-a intimplat ca cei care au venit la restaurant si au mincat din bucatele pregatite de el sa-si doreasca sa-l felicite. „De exemplu, la Escargot, - povesteste juratul de la Masterchef - bucataria este la vedere, deschisa spre gradina, iar in momentul in care oamenii parasesc restaurantul, implicit trec prin fata mea si unii ma saluta, ma felicita, sint foarte prietenosi.

De exemplu, Patapievici imi cerea retete si ponturi cum sa marineze carnea de vita. De multe ori, cereau sa fiu chemat, pentru a ma felicita pentru mancare, iar cand veneau a doua oara le luam personal comanda pentru a le prepara ceva pe gustul lor.” povesteste multumit Florin Dumitrescu.
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies