Andra: "E un exemplu pentru noi toti!" Numarul care a tinut toata sala cu sufletul la gura:


	Andra: "E un exemplu pentru noi toti!" Numarul care a tinut toata sala cu sufletul la gura:
Data: 27 Aprilie 2012

Show-ul Romanii au talent e integral pe voyo.ro.

"Asta e cel mai bun exemplu de om tras prin inel" a comentat Pavel Bartos.

Show-ul Romanii au talent e INTEGRAL pe voyo.ro. 

Pe Andi Moisescu, numarul l-a tinut iarasi cu sufletul la gura, iar Andra era extrem de emotionata : "Sunteti un exemplu pentru noi toti!"

"Daca ar castiga, mi-ar placea sa mearga intr-o vacanta frumoasa, dupa ce viata grea a avut" a spus Mihai Petre, care si el a ramas impresionat de prestatia contorsionistului de 82 de ani,

Carpaci Florian isi cauta destul de tarziu gloria: la 82 de ani, insa asta nu l-a impiedicat sa ofere un spectacol cu adevarat impresionant.

A reusit sa o impresioneze pe Andra, dar i-a lasat masca si pe cei doi prezentatori, Smiley si Pavel Bartos, care il sustineau din culise pe batran si se minunau de abilitatile sale.

Barbatul este sarac si traieste dintr-o pensie de nevazatori. Pe langa faptul ca nu vede aproape deloc, el nici nu aude foarte bine si i-a fost greu sa comunice si sa asculte opiniile juriului.

Facebook.com/Romaniiautalent

Si mai mult decit atit, Voyo te trimite chiar in public la finala “Romanii au talent”! Pentru asta trebuie doar sa intri pe pagina de Facebook a lui Voyo.

Inlocuieste-l pe unul dintre jurati cu propria ta poza. Stringe cit mai multe like-uri. Daca ajungi in top 10 like-uri, mergi automat in public la marea finala “Romanii au talent”!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies