Fiica cea mica a lui Mick Jagger vrea sa o detroneze pe Kate Moss: FOTO


	Fiica cea mica a lui Mick Jagger vrea sa o detroneze pe Kate Moss: FOTO
Citeste mai mult despre: Mick Jagger, Georgia May Jagger, Kate Moss,
Data: 04 Februarie 2013

In varsta de 21 de ani, fiica cea mica a lui Mick Jagger, Georgia May Jagger, vrea sa o detroneze pe Kate Moss din postura de cel mai cunoscut topmodel britanic.

Georgia May Jagger planuieste sa-si schimbe imaginea pentru a realiza acest lucru, informeaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Ea nu mai vrea sa fie recunoscuta drept "fata tatei", ci intentioneaza sa adopte un look de "bad girl" pentru a o depasi pe Kate Moss in lumea modei.

Georgia May Jagger, care inca locuieste cu mama ei, Jerry Hall, a fost pozata de curand de un fotograf controversat, Terry Richardson, pictorialul fiind realizat pentru colectia Rock'n'Roll Mansion a H&M.

In varsta de 47 de ani, Terry Richardson este un fost dependent de heroina si a fost acuzat anul trecut de catre Scout Willis, in varsta de 20 de ani la acea vreme, fiica lui Bruce Willis si Demi Moore, ca a incercat sa o seduca si sa o pozeze topless.

Desi nu a reactionat pana acum, este lesne de inteles ca lui Mick Jagger nu i-a picat prea bine ca fiica sa sa fie pozata de Terry Richardson. El a avut o reactie virulenta atunci cand sora mai mare a Georgiei, Lizzy, a pozat in Playboy.

Georgia May Jagger a avut, timp de un an, o relatie cu rocker-ul Josh McLellan (22 de ani), bateristul trupei Turbogeist, formatie din care mai face parte si fratele Georgiei, James (27 de ani), solist vocal si chitarist.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies