Fetita care la doar 9 ani ar putea fi comparata cu Lana Del Rey. Vocea ei iti da fiori - VIDEO

Fetita care la doar 9 ani ar putea fi comparata cu Lana Del Rey. Vocea ei iti da fiori - VIDEO
Citeste mai mult despre: Angelina Jordan, Lana Del Rey, video, voce,
Data: 01 Aprilie 2015

Angelina Jordan se numara printre copiii inzestrati cu un talent exceptional. Pe cand avea doar 8 ani, micuta a urcat pe scena de la "Norvegienii au talent" si a impresionat audienta cu o interpretare senzationala a piesei "Gloomy Sunday", apartinand lui Billie Holliday.

La momentul respectiv, publicul si juratii Mia Gundersen, Omer Bhatti, Bjarte Hjelmeland si Lisa Tonne au aplaudat-o in picioare, nevenindu-le sa creada ca un copil poate interpreta atat de bine o melodie atat de trista si de profunda. Surprizele nu s-au incheiat la preselectii. Talentata Angelina a cucerit definitiv aufienta in timpul semifinalelor, atunci cand a cantat single-ul "Bang Bang - My Baby Shot Me Down", moment care a declansat valuri de entuziasm in randul fanilor. 

Citeste si: Pavel Bartos, aproape de nerecunoscut. Imaginea care a starnit hohote de ras

Datorita acestui moment senzational, norvegienii au trimis-o pe micuta direct in Marea Finala, pe care a si castigat-o. Pentru finala, Angelina a pregatit o interpretare incarcata de emotie. Fetita a cantat piesa "Summertime", o compozitie muzicala interpretata in varianta originala de Ella Fitzgerals si Louis Armstrong. Pentru talentul sau si vocea care ne aminteste de Lana Del Rey, Angelina a primit 46% din voturile oferite de public. 

In prezent, Angelina Jordan a devenit o mica vedeta in Norvegia, acolo unde a si pozat pentru diferite reviste de moda.

Photo by: Per Heimly

Posted by Angelina Jordan on Sunday, March 8, 2015

I <3 Dogs!

Posted by Angelina Jordan on Tuesday, March 31, 2015

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies