Fenomenul „Pariu cu viata”, inca o data lider incontestabil de audienta


	Fenomenul „Pariu cu viata”, inca o data lider incontestabil de audienta
Citeste mai mult despre: Pariu cu viata, audiente, LaLa Band,
Data: 03 Aprilie 2012

Experienta cutremuratoare si dramatica prin care au trecut elevii si profesorii Colegiului de Arte, clipele de teroare si lacrimile varsate sub amenintarea mortii, au tinut pe PRO TV peste 2 milioane de telespectatori.

Fanii serialului „Pariu cu viata” au urmarit cu suspans si emotie momentele in care colegul lor, Vlad, si profesoara de Teorie Muzicala, Raluca, au fost impuscati sub privirile ingrozite ale acestora.

Intre 20.26 si 22.28 PRO TV a fost lider absolut de audienta in randul publicului comercial cu 9.1 puncte de rating si o cota de piata de 20.3 %, urmat de Antena 1 cu 5.1 puncte de rating si o cota de piata de 11.5%. 

"Pariu cu viata" de la PRO TV a fost in topul audientelor si pe All Urban, unde a inregistrat 7.9 puncte de rating si o cota de piata de 15.3 %. 

La nivelul intregii populatii, PRO TV s-a situat pe primul loc in topul audientelor cu o medie de 8.6  puncte si o cota de piata de 16.6 % in timp ce Antena 1 avea doar 5.1 puncte de rating cu 9.9 % share.  

In randul tinerilor cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani, „Pariu cu viata” a atins in episodul de aseara in medie 19.6 puncte de rating si o cota de piata de 40.9 %. In minutul de aur inregistrat la ora 22.07, Anca il tine in brate pe Vlad si il implora pe ofiterul care l-a impuscat sa ii lase afara pentru a-i salva viata. La aceasta ora PRO TV a inregistrat 25.0 puncte de rating si o cota de piata de 50.7 % pe aceasta categorie de varsta.

„A fost cutremurator, am plans aproape tot episodul. Sper ca Vlad sa nu moara”, „A fost cel mai emotionant episod de pana acum”, „Chiar sper ca Vladut sa se faca bine, nu vreau sa il pierdem!!! E magnific!!!”, „A fost foarte cutremurator. La un momendat am crezut ca ii impusca pe Sara, pe Dima, Ioana, Andrei, Cristi”, „Tot ce sper este ca Vald si Raluca sa nu moara”, „Plang de la inceputul episodului. Stiu, e doar un serial, dar asa ceva se poate intampla!”, „Cel mai tragic episod :( Episod desprins din realitate”.

Acestea sunt doar cateva dintre miile de mesaje postate pe Facebook dupa difuzarea episodului din „Pariu cu viata”, pagina ce a ajuns la aproape 200.000 de fani.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies