Femeia Alege, zi de zi, pe PRO 2! Cristina Postolachi încheie săptămâna primelor întâlniri cu băieții!


	Femeia Alege, zi de zi, pe PRO 2! Cristina Postolachi încheie săptămâna primelor întâlniri cu băieții!
Data: 24 Septembrie 2021

De luni, Majda Aboulumosha a oferit telespectatorilor ocazia de a vedea modul în care au decurs întâlnirile dintre concurentele care s-au înscris într-una dintre cele mai captivante experiențe ale vieții lor, cu bărbații care au decis să își găsească marea dragoste. 

Toți cei de acasă s-au putut bucura de plimbări pe străzile din Istanbul sau momente frumoase petrecute pe mare, pe o barcă ce sălta ușor pe valurile calme. 

Astăzi, de la ora 19:00, a venit rândul ultimei concurente să îi vadă, față în față, pe cei cinci domni. La 33 de ani, Cristina Postolachi, este model și actriță, pasionată de călătorii și deschisă spre a-și găsi iubirea adevărată.  

Chiar dacă este tânără, experiența de viață i-a arătat că dragostea nu dispare și că, de multe ori, sentimentul de iubire este egal cu cel de suferință. De altfel, despre despărțiri, ea completează: ”cu timpul nu uiți, te obișnuiești cu ideea”. 

” Fiecare femeie îşi doreşte să trăiască o poveste”, spune Cristina. Iar ea este decisă să-și scrie o nouă filă chiar acum! Departe de familie, așa cum se întâmplă de mulți ani de când s-a mutat din Chișinău, ea știe că-și va simți mama aproape în fiecare moment: ”Putem să nu vorbim zile întregi, dar să ne simţim de la distanţă. Ea este unul dintre îngerii mei păzitori”. Cum va interacționa cu băieții și cine îi va atrage atenția, aflăm astăzi. 

Majda Aboulumosha, gazda emisiunii, vă așteaptă în fiecare zi de luni până duminică, de la orele 13:00, 19:00 și 22:30 pe PRO 2 într-o emisiune ce nu trebuie ratată! Femeia alege! 

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies