Familia Stratan ii face debutul mezinului Cezar la “Happy Hour”, de Paste FOTO


	Familia Stratan ii face debutul mezinului Cezar la “Happy Hour”, de Paste FOTO
Data: 24 Aprilie 2011

“Happy Hour” sarbatoreste pe 25 aprilie Pastele, asa cum ii sta bine romanului: cu multa voie buna, oameni speciali si muzica romaneasca. Luni, a doua zi de Paste, de la 17.45, Catalin Maruta se pregateste de sarbatoare in compania unor invitati speciali.

Familia Stratan se instaleaza confortabil pe Happylica cu povesti frumoase, iar Nicolae Furdui Iancu, Irina Loghin si Fuego aduc cu ei muzica de sarbatoare.

Micutul Cezar, mezinul familiei Stratan, isi face debutul in showbiz la “Happy Hour” si isi etaleaza talentele. Acesta se va afla pentru prima data intr-o emisiune de televiziune si va arata de ce sunt speciali Stratanii. La numai doi ani, Cezar stie sa recite poezii si chiar l-a inspirat pe tatal sau sa realizeze o carte de povesti.

Luni, veti afla daca micutul va calca pe urmele celebrei sale surori mai mari, Cleopatra, dar si ce planuri are pentru el tatal sau. La randul ei, Cleopatra Stratan, o mica domnisoara acum, ii va povesti lui Catalin Maruta cum se descurca la scoala de muzica pe care o frecventeaza si unde studiaza pianul. 

Irina Loghin si Fuego aduc si ei povesti despre traditiile de Paste in editia ”Happy Hour” de luni si ii incanta pe romani cu piese speciale intr-o zi atat de speciala. Si tot atunci, il veti vedea si asculta si pe Nicolae Furdui Iancu, ce va povesti cum se sarbatoreste Pastele in familia sa cu cozonaci umpluti cu cas din laptele de la propria sa ferma.

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies