EXCLUSIV: Tatal fostei gimnaste care se prostitueaza in Germania, in lacrimi la "Happy Hour": "Nu-mi vine sa cred, ne-a facut de ras"


	EXCLUSIV: Tatal fostei gimnaste care se prostitueaza in Germania, in lacrimi la "Happy Hour": "Nu-mi vine sa cred, ne-a facut de ras"
Citeste mai mult despre: Happy Hour, Floarea Leonida,
Data: 10 Septembrie 2012

Floarea Leonida este acuzata ca s-ar prostitua in Germania. Tatal ei, Gheorghe Leonida, a venit la Happy Hour cu detalii in EXCLUSIVITATE despre toata povestea.

"Mie nici acum nu-mi vine sa cred ca ea a putut sa faca asa ceva. Ramane tot fata noastra. O iubim cum am iubit-o si cand era la gimnastica", a spus Gheorghe Leonida cu ochii in lacrimi.

"A fost o fata cuminte, care ne-a inteles si pe care am crescut-o bine", a continuat tatal gimnastei acuzate ca se prostitueaza in Germania.

     Miercuri, de la 17.45: Bianca Dragusanu, pentru prima data la "Happy Hour". Roscata dezvaluie care sunt sansele sa se impace cu Cristea

"Ea a plecat de aici ca antrenoare de fitness, in 2009. In 2007 s-a lasat de gimnastica si a fost antrenoare la Steaua mai mult de un an", a mai explicat Gheorghe Leonida.

"Am fost o familie modesta, dar am avut tot ce ne-a trebuit. In fiecare zi plangem: si eu, si sotia, si baiatul. (...) Mie ca barbat imi e rusine s-o intreb. Mi-a spus ca vorbim alta data. Precis e ceva la mijloc", este convins barbatul.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies