EUROVISION 2012: Cine e Loreen, castigatoarea editiei 2012? S-a remarcat la un concurs de talente din Suedia! VIDEO


	EUROVISION 2012: Cine e Loreen, castigatoarea editiei 2012? S-a remarcat la un concurs de talente din Suedia! VIDEO
Data: 27 Mai 2012

A castigat detasat concursul Eurovision 2012, la mare distanta fata de Rusia, ocupanta locului 2 in finala de la Baku.

Reprezentanta Suediei la concursul Eurovision de la Baku, Azerbadjan a reusit performanta de a castiga competitia fara nicio urma de indoiala cu piesa "Euphoria", in finala desfasurata sambata,  la care Romania a fost reprezentata de Mandinga.

Lorine Zineb Noka Talhaoui, cunoscuta mai mult cu numele de scena Loreen s-a nascut pe 16 octombrie 1983 in Stockholm din parinti de origine marocana.

Eurovision 2012: Elena de la Mandinga a iesit de pe scena in lacrimi: "Am avut un soc". Cum au fost ai nostri "SABOTATI"

A devenit cunoscuta in 2004 atunci cand a participat la competitia Swedish Idol unde a obtinut locul 4. Dupa acest moment ea si-a indreptat atentia catre productia muzicala insa a prezentat si cateva emisuni tv. S-a implicat de asemenea in industria de televiziune si ca producator la cateva show-uri.

In 2011 a revenit in atentia publica din postura de cantareata atunci cand a participat la competitia nationala "Melodifestivalen" cu piesa "My heart is refusing me". Chiar daca nu a ajuns in finala, piesa ei a devenit un hit in Suedia.

In 2012 si-a incercat din noul norocul cu "Euphoria" iar de data asta a castigat selectia nationala care a dus-o direct la Baku devenind una din piesele favorite la castigarea competitiei, ceea ce s-a si intamplat.

Iata primele declaratii dupa castigarea concursului:

Lansarea albumului ei de debut "Rapture" e programata la scurt timp dupa Eurovision 2012 si in mod sigur se va bucura de succes dupa impactul pe care l-a avut in acest show.

Mandinga, trupa care a reprezentat Romania in acest an la competitia de la Baku s-a clasat pe locul 12 cu piesa Zaleilah, in pofida estimarilor care ii clasau mult mai aproape de varful clasamentului. Imediat dupa show, Mandinga a postat pe pagina lor de Facebook : "Va multumim tuturor pentru voturi si pentru sprijin. Timpul petrecut la Baku a fost o experienta placuta pentru noi. Mandinga va iubeste!"

Eurovision 2012: Mandinga obtine locul 12 in clasamentul final al voturilor! Vezi cine a castigat! VIDEO

Vezi mai jos prestatia trupei Mandinga in finala Eurovision 2012:

<

Modifică setările cookies