Esti gata pentru Marea Extragere? Super-excursia la munte impreuna cu trupa preferata, LaLa Band, intra pe ultima 100 de metri:


	Esti gata pentru Marea Extragere? Super-excursia la munte impreuna cu trupa preferata, LaLa Band, intra pe ultima 100 de metri:
Data: 10 Decembrie 2012

Ulker si Tempo de LaLa Band te trimit in excursia mult visata alaturi de trupa fenomen a momentului. Citeste totul mai jos si hai la mancat biscuiti:

Noi venim cu distractia tu vino cu codurile pe care le gasesti in pachetele de biscuiti Tempo de LaLa Band: Tot ce trebuie sa faci este sa introduci codurile din pachetele promotionale pe site-ul tempodelalaband.ro. Hai ca e usor!


Daca ai facut-o deja pana acum continua si nu uita, toate codurile inscrise intra in marea tragere la sorti. Logic, mai multe coduri inseamna mai multe sanse de castig. Nu mai sta pe ganduri!

Marea Extragere vine in acelasi timp cu Mosu' asa ca pe 25 decembrie, atunci cand organizam tragerea la sorti, poti sa te bucuri alaturi de inca alti 5 castigatori. Premiul suna asa:

- Excursie impreuna cu LaLa Band la Susai langa Predeal intre 18-20 ianuarie. E bine? Stiam noi!

Cine?

Tu + alti 3 dintre cei mai buni prieteni ai tai!


In total avem 5 astfel de premii asa ca repede! Grabiti-va sa va introduceti codurile!

Bafta!

Modifică setările cookies