Este modul ei de a scapa de timiditate. In ce se transforma aceasta tanara cand isi termina machiajul: VIDEO

Este modul ei de a scapa de timiditate. In ce se transforma aceasta tanara cand isi termina machiajul: VIDEO
Data: 24 Iunie 2015

Emma Pickles, in varsta de 18 ani, si-a folosit talentul pentru a scapa de timiditate. A incarcat mai multe tutoriale pe YouTube si a reusit sa adune nici mai mult, nici mai putin de 1,5 milioane de click-uri.

Emma era o adolescenta timida, care evita sa mearga la petreceri sau sa ridice mana in clasa. A devenit, insa, vedeta pe internet, gratie tutorialelor ei postate pe YouTube.

Tanara se transforma in tot felul de personaje, de la Edward Scissorhands sau Joker din "Batman", pana la Mystique din "X-Men", Bella Swan din "Twilight" sau Katy Perry.

Emotivitatea ei risca sa se transforme in anxietate, asa ca Emma a inceput sa invete sa vorbeasca in fata unui public, prin intermediul artei sale.

Totul a inceput ca hobby. Fata isi masca nasul proeminent sau pungile de sub ochi, insa treptat a devenit pasionata de machiaj. Un prieten pe care l-a cunoscut pe internet a incurajat-o sa inregistreze tutorialele si sa le urce pe YouTube.

Curand, clipurile ei s-au viralizat, iar Emma castiga bani din realizarea lor. In curand, spune ea, isi va cumpara propria locuinta, gratie acestui talent.

Vezi aici toate tutorialele tinerei.


ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies