EMOTII mai mari decat EL n-a avut nimeni. A tremurat tot timpul in fata juriului, desi venise cu o supa GENIALA: VIDEO


	EMOTII mai mari decat EL n-a avut nimeni. A tremurat tot timpul in fata juriului, desi venise cu o supa GENIALA: VIDEO
Data: 20 Martie 2012

Show-ul MasterChef este disponibil INTEGRAL pe voyo.ro.

Sidia Sissoko are 45 de ani, e nascut dintr-o mama romanca si un tata guinez, din Africa de Vest. La baza este inginer, dar in prezent este “stay-at-home dad”.

Rodica, sotia mea, e dragostea vietii mele, am doi copii minunati. Sotia mea nu gateste, e placerea mea sa stau in bucatarie. Ador momentele cand vine toata lumea la masa!” a spus el.

A venit foarte emotionat la Masterchef si a tremurat aproape tot timpul: “Intalnirea cu juriul, e ca si cum ai escalada un munte sau ai face un sport extrem. Solicitant, Dumnezeule!”.

CLICK AICI sa vezi toata emisiunea pe Voyo.ro!

Facebook OFICIAL MasterChef

Preparatul pe care l-a adus in concurs -  o supa crema de cartofi, cu menta. “Asta am si eu in meniu la restaurant”, i-a spus Florin Dumitrescu.

In timp ce juriul ii gusta mancarea facuta de el, a tremurat si a transpirat tot, cu atat mai mult cu cat pe chipurile juratilor nu se putea citi ABSOLUT NIMIC.

Dumneavoastra vreti sa luati un sort cu cateva legume fierte si pasate?” l-a intrebat Catalin Scarlatescu.

Mie, personal, mi-ati facut o surpriza. Dar nu ma asteptam sa fie in halul asta. In halul asta de bun! Raspunsul meu e DA” l-a felicitat Sorin Bontea.

Catalin Scarlatescu a spus NU, Florin Dumitrescu i-a spus ca a facut o supa “geniala”. “Si acum ce facem?” l-a intrebat Florin pe concurent. “Pai, vin sa va pup?” a raspuns el, fericit ca merge mai departe, in hohotele de ras ale juratilor.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies