Editia “Happy Hour” de Paste, lider de audienta  FOTO si VIDEO


	Editia “Happy Hour” de Paste, lider de audienta  FOTO si VIDEO
Data: 26 Aprilie 2011

A doua zi de Paste, in zi de sarbatoare, Catalin Maruta le-a dat intalnire tuturor romanilor la o editie speciala ”Happy Hour”, care s-a dovedit a fi pe placul celor mai multi telespectatori.

Pe tot parcursul difuzarii emisiunii, editia din 25 aprilie a fost lider incontestabil de audienta, inregistrand un varf de audienta la nivelul publicului sau tinta de 7,4 puncte de rating si 26,9 procente din cota de piata, in minutul 18.52. Romanii au fost cu ochii pe Maruta si invitatii sai, l-au ascultat cu sufletul la gura spunand poezii pe micutul Cezar Stratan, care si-a facut debutul la “Happy Hour”, au cantat cu Cleopatra si Pavel Stratan, au redescoperit traditiile romanesti alaturi de Nicolae Furdui Iancu si au aflat povesti de demult de la Irina Loghin si Fuego.

”Happy Hour” a ocupat pozitia fruntasa in topul audientelor, in intervalul orar 17.45-18.58 cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani de 5,2 puncte de rating si o cota de piata de 20 de procente, aproape dublu fata de Antena 1, cu 2,7 puncte de rating si 10,7 % cota de piata. Si pe publicul din mediul urban, Pro Tv si-a adjudecat primul loc in topul audientelor cu o medie de 5,3 puncte de rating si 16,3 % cota de piata, fiind urmat de Antena 1 cu 4,5 puncte de rating si 13,9 procente din cota de piata.

Fuego a cantat de Paste la “Happy Hour”, impreuna cu Irina Loghin, dar a vorbit si despre cum isi petrecea el sarbatorile pascale in copilarie. Cantaretul le-a facut telespectatorilor Pro Tv cunostinta cu Bubulina, bunica lui de la Turda, de care este foarte apropiat si pe care o echipa “Happy Hour” a vizitat-o in zi de sarbatoare.

“E un loc foarte special pentru mine, in care ma intorc mereu cu drag”, a spus Fuego despre casa din Turda, unde s-a nascut si a copilarit. Irina Loghin si Fuego i-au daruit lui Maruta o icoana, realizata la o manastire, pentru a-i sfinti casa.

Tot a doua zi de Paste, Pavel Stratan si-a adus la ”Happy Hour” fiul de numai doi ani si patru luni, pe Cezar, care a aratat de ce sunt talentati Stratanii. Daca sora sa mai mare canta si, mai nou, studiaza si pianul, micutul Ceazar l-a uimit pana si pe Maruta cu talentul lui de a spune poezii.

Baietelul a spus in direct “Tatal nostru” si chiar a inceput sa spuna o poveste: “A fost odata un lup. Si s-a terminat povestea!”, a continuat micutul Stratan, spre amuzamentul si usurarea lui Maruta, care era deja foarte uimit de cat de multe stie Cezar sa faca si sa spuna la varsta lui.

Pavel Stratan a marturisit la ”Happy Hour” ca vrea sa lanseze o carte de poezii, inspirata de Cezar, dar si ca lucreaza la un nou album, ”Amintiri din copilarie - vol. 4” si la un site al familiei Stratan.
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies