Ea este Miss Bumbum 2012, posesoarea celui mai frumos posterior


	Ea este Miss Bumbum 2012, posesoarea celui mai frumos posterior
Citeste mai mult despre: Miss Bumbum, sexy,
Data: 02 Decembrie 2012

Carine Felizardo, un model in varsta de 25 de ani, a castigat titlul Miss Bumbum, mai exact, a fost aleasa posesoarea celui mai apetisant posterior din Brazilia. Pe langa ravnitul titlu, ea a fost recompensata si cu 2.500 de dolari.

Un juriu format din 6 femei - intre care si Rosana Ferreira, castigatoarea de anul trecut - si 5 barbati a avut dificila sarcina sa o aleaga pe cea mai dotata dintre cele 15 finaliste ale concursului in care s-au inscris initial 500 de reprezentante ale sexului frumos. 

Andressa Urach, un alt model de 25 de ani, a obtinut pozitia a doua, iar Camila Vernaglia, de 21 de ani, a ocupat locul al treilea in cadrul competitiei desfasurate in Sao Paulo vineri seara.

"Sunt coplesita si foarte, foarte fericita", a declarat castigatoarea cu ochii in lacrimi. "Vreau sa le multumesc celor care m-au votat, celor care au crezut in mine, familiei si prietenilor", a adaugat ea, ca si cand ar fi castigat cel putin un Oscar.

Carine Felizardo nu are iubit si sustine ca se simte "onorata" ca a castigat acest titlu. "Sunt foarte mandra de posteriorul meu, mandra sa reprezint femeile din Brazilia", a mai spus castigatoarea concursului Miss Bumbum, aflat la a doua editie.

Sursa: AFP/The Sun

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies