Din bucataria MasterChef, direct la malul marii. Show-ul a fost lider de audienta si marti seara


	Din bucataria MasterChef, direct la malul marii. Show-ul a fost lider de audienta si marti seara
Data: 15 Octombrie 2014

Competitia gustului a continuat marti seara la PRO TV, unde aspirantii celui mai ravnit trofeu din domeniul culinar au parasit temporar bucataria MasterChef pentru a se confrunta cu prima proba in deplasare.

Aproape 1.7 milioane de romani au urmarit editia MasterChef difuzata ieri, iar minutul de maxima audienta inregistrat la 21:27 a strans 2.3 milioane de persoane in fata televizoarelor.

Editia difuzata aseara a inregistrat 11.7 puncte de rating si 25% share in intervalul de difuzare 20:30 – 22:23, pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Urmatorul post clasat a obtinut 5.5 puncte de rating si 11.7% share pe aceasta categorie.

Pe segmentul publicului din mediul urban, PRO TV a fost lider de audienta cu 9.0 puncte de rating si 16.5% share. Urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 7.2 puncte de rating si 13.2% share. 

Si la nivel national, PRO TV a fost clasat pe primul loc cu o audienta medie de 9.1 puncte de rating si 16.6% share, in timp ce locul secund a obtinut 7.2 puncte de rating si 13.1% share. 

Proba pe echipe s-a desfasurat la malul Marii Negre, avandu-i capitani pe Lambrino si Tudor Marcu. Tudor a avut avantajul de a incepe selectia membrilor echipei sale si de a putea schimba componenta acesteia pe parcursul probei.

Concurentii au fost provocati sa gateasca 10 feluri de tapas, fiecare echipa avand la dispozitie ingrediente in valoare de 4,000 de lei. Pe langa abilitatile culinare, acestora le-a fost testata si abilitatea de negustori, fiind nevoiti sa vanda preparatele turistilor, banii obtinuti din vanzarea preparatelor fiind donati unui camin de batrani din Constanta.

La final, diferenta mica intre cele doua echipe si sumele mici comparativ cu valoarea ingredientelor i-au determinat pe chefi sa introduca o proba de departajare. Astfel, concurentii au fost provocati sa gateasca tapas pentru 100 de persoane, avand la dispozitie 30 de minute. Proba a fost jurizata de catre turisti, care au decis ca echipa care se va salva de la testul sub presiune este echipa albastra, cea condusa de Tudor Marcu.  

Testul sub presiune s-a desfasurat in bucataria MasterChef, unde concurentii au avut parte de o surpriza: chefii nu au nominalizat persoanele care vor intra la test. Fiecare concurent a avut la dispozitie doua linguri de lemn pe care le-a oferit colegilor de echipa care, din punctul lor de vedere, au evoluat sub asteptari in proba anterioara.

Elena, Odette, Lambrino si Izabela au primit fiecare patru linguri de lemn, iar asta i-a trimis la testul sub presiune. Pentru aceasta proba, concurentii au avut la dispozitie 90 de minute cu care au putut licita ingredientele.

La finalul licitatiei, doamna Elena Iftimie a mai ramas doar cu 10 de minute pentru a-si gati preparatul, ceea ce i-a facut pe concurenti sa nu-i acorde nicio sansa de izbanda. Desi nu stia cum se numeste carnea pe care o gatea, T-bone-ul de vita a iesit gustos, iar chefii au fost impresionati de rapiditatea cu care s-a miscat concurenta.

Doamna Elena a mai primit o sansa si a mers mai departe in competitie, in aplauzele celorlalti concurenti, in timp ce Izabela a parasit MasterChef.

Prinde gustul competitiei la PRO TV si descopera cum se vor descurca concurentii ramasi in concurs, in fiecare luni si marti, de la 20:30!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies