Despre preparatele traditionale de Craciun si moderatie, sambata, de la 10:30, la "Ce se intampla, doctore"?


	Despre preparatele traditionale de Craciun si moderatie, sambata, de la 10:30, la "Ce se intampla, doctore"?
Data: 19 Decembrie 2014

Sarmale, friptura, carnati, caltabos, afumaturi, tochitura sau piftie si poate o ciorba de porc pe post de aperitiv - simtim deja mirosul Craciunului, insa nu ne gandim la cat colesterol contin toate aceste preparate. Sfatul medicului este sa le gustati, savurati si sa respectati traditiile culinare, insa cu moderatie.

Carnea de porc nu este un dusman, ci un deliciu. Vorbim insa despre moderatie si facem un top al celor mai nutritive… traditii carnivore.

Cozonacul este dulcele care ne reprezinta in Europa, desi il prepara, in mod traditional, si bulgarii. La noi se numeste cozonac, iar la ei ko-zu-nak. Faina, oua, lapte, unt, zahar, sare si miroase a copilarie. Sambata facem o istorie culinara care incepe cu o maia bine plamadita, veche de 200 de ani.  

Dupa toate deliciile Craciunului, nu va ganditi la cure de slabire. Dietele sunt un stres pentru intregul organism si va demonstram la Ce se intampla, doctore? ca lucrurile bune se fac din… mers.

O portie de friptura merge cel mai bine langa o plimbare. Miscarea dupa ospat exclude inteligent curele de slabire la care se gandesc cei mai multi dupa Revelion. Sambata, de la 10:30, aflam si argumentele!

Ce se intampla, doctore? este emisiunea in care Oana Cuzino acorda atentie celui mai important aspect din viata noastra - sanatatea si cauta raspunsuri, impreuna cu invitatii sai, la tot ce este necesar pentru a ramane in forma atat fizic, cat si psihic.

Urmariti cele mai utile informatii despre sanatate, in fiecare sambata, de la 10:30, doar la PRO TV!

Modifică setările cookies