Desi vedetele au gatit printre lacrimi la "MasterChef", juratii nu au facut nicio eliminare, marti seara, cand ProTV a fost din nou lider de audienta


	Desi vedetele au gatit printre lacrimi la "MasterChef", juratii nu au facut nicio eliminare, marti seara, cand ProTV a fost din nou lider de audienta
Data: 27 Noiembrie 2013

Seara a inceput la "MasterChef" cu multa tensiune, critici aspre, emotii coplesitoare si lacrimi de nestavilit, dar s-a terminat cu zambete de fericire pentru ca cei trei jurati nu au facut nicio eliminare. 

Show-ul de la ProTV a fost din nou lider de audienta cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani de 10,4 puncte de rating si 21,5 procente din cota de piata, fiind urmat de Kanal D cu o medie de 7,7 puncte de rating si 15,9 % cota de piata si de Antena 1 cu 4 puncte de rating si 8,2 % cota de piata. In minutul de maxima audienta de la 22.18, Pro Tv obtinea pe publicul sau tinta un varf de 13,6 puncte de rating si 27,1 % cota de piata, in vreme ce tot atunci Antena 1 avea 4,3 puncte de rating si 8,6 % cota de piata, iar Kanal D 3,6 puncte de rating si 7,1 % cota de piata. 

Proba din deplasare s-a incheiat marti seara la “MasterChef – Proba celebritatii” cu foarte multe critici din partea celor trei chefi, care i-au mustrat pe concurenti pentru ca nu s-au concentrat sa gateasca bine meniul primit. 

Chef Scarlatescu a tinut sa puncteze ca in opinia lor proba a fost un esec si ca in loc sa se concentreze pe ce au de gatit, au preferat sa faca glume, sa cante si sa danseze. Desi cei trei jurati au marturisit ca din punctul lor de vedere echipa rosie ar fi trebuit sa castige pentru ca a gatit mai bine, in urma voturilor celor sositi la masa echipa albastra condusa de Don Baxter a fost declarata invingatoare.

Asa se face ca Elena Lasconi, Serban Copot, Laura Cosoi, Jojo, Catalin Josan si Gabriela Irimia au intrat la Testul sub presiune, la care au avut de pregatit cate un desert care sa contina ingrediente neobisnuite, precum chilli sau tonka. Nedumeriti, concurentii au incercat sa impresioneze cu preparate sofisticate, atent pregatite, mai ales ca fiecare stia ca in urma acestei probe cineva trebuie sa plece acasa. Catalin Josan s-a remarcat cu un plating de macarons care i-a surprins placut pe jurati, acestia felicitandu-l pentru acest desert pe care l-a gatit, dupa cum au spus ei, mai bine decat in multe cofetarii din Bucuresti. 

Coplesita de emotii, Elena Lasconi nu si-a putut stapani lacrimile in fata neputintei de a-si da seama daca desertul ei este sau nu pe placul lui chef Dumitrescu. La randul ei, Jojo i-a surprins neplacut pe chef Dumitrescu si chef Bontea cu platingul ei care continea un mousse nereusit si o dulceata cu chilli, mult prea iute pentru gusturile lor. Cu toate acestea, juratii nu au facut marti seara nicio eliminare, astfel ca toate vedetele au rasuflat usurate.       

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies