Denis Stefan, protagonistul din "Inima de tigan", un nou look. Cum arata la 5 ani de la incheierea filmarilor la telenovela: FOTO


	Denis Stefan, protagonistul din "Inima de tigan", un nou look. Cum arata la 5 ani de la incheierea filmarilor la telenovela: FOTO
Citeste mai mult despre: Denis Stefan, Inima de tigan,
Data: 23 Martie 2013

Denis Stefan si Andreea Patrascu, protagonistii din cea mai de succes telenovela romaneasca, “Inima de tigan”, difuzata pe ACASATV in fiecare zi, de la 20:30, s-au reintalnit la cinci ani de la incheierea filmarilor in emisiunea “Weekend cu Monica Dascalu” de la ProTV International.

Cei doi au povestit cum le-a schimbat vietile serialul fenomen, cum reactionau fanii in perioada difuzarii telenovelei dar si detalii amuzante de pe platouri pe care acum si le reamintesc cu mult drag. 

Daca Andreea Patrascu s-a casatorit, intre timp, cu Cabral Ibacka, prezentatorul “Povestirilor de noapte”, Denis Stefan a divortat anul acesta de sotia lui si are o noua iubita.

Actorul de 36 de ani are si un look usor diferit fata de cum il stiau fanii in “Inima de tigan”: si-a lasat parul negru sa creasca, dar si-a pastrat acelasi corp de invidiat, plin de muschi si patratele pe abdomen.


Este binecunoscuta pasiunea actorului pentru cai, care a inceput in urma cu aproape 8 ani; Denis profita de orice moment liber pentru a merge la centrul de echitatie si nu doar practica acest sport de cativa ani buni, ci are si un cal, pe nume Ardo. Elegantul patruped a fost dresat cu multa grija, zi de zi, inclusiv pentru filme, curse de obstacole si tir cu arcul. 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies