Denis Stefan din "Inima de tigan", un nou look, o noua poveste de iubire. Cum a inceput relatia cu cea care ii va darui in curand un copil


	Denis Stefan din "Inima de tigan", un nou look, o noua poveste de iubire. Cum a inceput relatia cu cea care ii va darui in curand un copil
Citeste mai mult despre: Denis Stefan, Inima de tigan, relatii,
Data: 20 Mai 2013

Denis Stefan, actorul devenit celebru dupa rolul din telenovela "Inima de tigan", traieste o frumoasa poveste de dragoste cu bebelusa Cristina Zenga.

Cui i-ai spus ultima data "Te iubesc"? Fa o declaratie si cu un singur click pleci la Paris. Intra aici!

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni.

Au jucat impreuna in lungmetrajul "Jidava. Crampei de Geneza". In film, el joaca rolul unui luptator care se indragosteste de o tanara domnita, rol interpretat chiar de Cristina.

Gigi Becali si-a primit doar avocatul la penitenciarul Rahova. Ce mesaj a transmis familiei sale

Denis si Cristina au petrecut zile intregi impreuna la filmari, dar au fost nedespartiti si in afara platoului, potrivit Cancan.ro.

Denis Stefan a divortat de sotia lui, Iuliana, la inceputul acestui an, dupa o relatie de 13 ani, dintre care 6 de mariaj. "Trecutul e trecut. S-a incheiat o poveste, a inceput o alta poveste. A fost un divort civilizat, la notar", a explicat la "Happy Hour".

"E un copil asteptat, dar nu a fost programat", a spus actorul entuziasmat de venirea pe lume a copilului sau. Nu a ascuns faptul ca ar prefera ca micutul sa fie baiat, dar nu s-ar arata deranjat nici daca ar avea o fetita.

Cat despre planurile de nunta, Denis Stefan a lasat sa se inteleaga ca a cerut-o deja de sotie pe Cristina Zenga, dar vrea sa pastreze misterul in jurul evenimentului: "Prefer sa las ca asta sa fie o surpriza si pentru cei apropiati".

Actorul de 36 de ani are acum un look usor diferit fata de cum il stiau fanii in "Inima de tigan". Si-a lasat parul negru sa creasca, dar si-a pastrat acelasi corp de invidiat, plin de muschi si patratele pe abdomen.

Este binecunoscuta pasiunea actorului pentru cai, care a inceput in urma cu aproape 8 ani; Denis profita de orice moment liber pentru a merge la centrul de echitatie si nu doar practica acest sport de cativa ani buni, ci are si un cal, pe nume Ardo. Elegantul patruped a fost dresat cu multa grija, zi de zi, inclusiv pentru filme, curse de obstacole si tir cu arcul.


ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies