Demi Moore vrea sa divorteze de Ashton Kutcher! Veziu de ce:

Demi Moore vrea sa divorteze de Ashton Kutcher! Veziu de ce:
Citeste mai mult despre: Ashton Kutcher, Demi Moore,
Data: 10 Octombrie 2011

Actrita americana Demi Moore a consultat un avocat specializat in divorturi, dupa ce ultima ei incercare de a-si salva mariajul cu Ashton Kutcher a esuat, afirma o sursa.

Cel de-al treilea mariaj al actritei in vârsta de 48 de ani a inceput sa se clatine serios dupa aparitia in presa americana a unor speculatii privind infidelitatea sotului ei, actorul Ashton Kutcher, ecitata scrie dailymail.co.uk.
Potrivit presei americane, Ashton Kutcher, in vârsta de 33 de ani, ar fi inselat-o pe Demi Moore cu starleta Sara Leal, in vârsta de 23 de ani, int-un hotel, la sfârsitul lunii septembrie.

"Demi Moore se simte complet umilita. De aceea, vineri, a consultat un avocat specializat in divorturi. Discutia a vizat aranjamentele financiare si felul in care divortul ii va afecta bunurile. Averea ei este de aproximativ 150 de milioane de dolari, iar averea lui se apropie si ea de aceasta suma. Este o decizie importanta si foarte greu de luat pentru Demi Moore. Insa increderea ei a fost zguduita", a declarat o sursa din industria de divertisment de la Hollywood.
"A incercat cu disperare sa isi salveze casnicia. Insa povestea cu Sara Leal a fost greu de negat pentru Kutcher, deoarece a fost sustinuta de fotografii elocvente", a spus aceeasi sursa.

Demi Moore a fost de acord sa mearga cu Ashton Kutcher la un centru apartinând cultului Kabbalah specializat in consiliere maritala. "Insa nu a functionat. A terminat-o cu el", a adaugat sursa.

Demi Moore si Ashton Kutcher s-au casatorit in 2005. Actrita americana a mai fost casatorita de doua ori, cu compozitorul Freddy Moore si cu actorul Bruce Willis.

MEDIAFAX

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies