Demi Lovato nu se sfieste sa-si arate formele pe scena, desi silueta ei durdulie abia incape in tinutele mulate


	Demi Lovato nu se sfieste sa-si arate formele pe scena, desi silueta ei durdulie abia incape in tinutele mulate
Citeste mai mult despre: Demi Lovato, concerte, Miley Cyrus,
Data: 18 Iunie 2013

Melodia ei "Heart Attack" ar putea deveni imnul oficial al verii, iar Demi Lovato se ocupa intens de promovarea noii piese. Cel mai recent, a oferit o reprezentantie incendiara la un concert in Chicago.

Vedeta de 20 de ani si-a etalat cu mandrie formele voluptuoase. Demi Lovato a purtat o pereche de pantaloni negri stralucitori, o bustiera de plasa asortata cu un sutien cu tinte in stil punk si un sacou alb, cu dungi verticale negre. 


 
Bustiera transparenta a vedetei si sutienul ei au atras atentia tuturor fotografilor, care au incercat sa surprinda instantanee cat mai savuroase. Cu aceasta ocazie, cantareata si-a dezvaluit si cateva tatuaje noi, printre care un stol de pasari pe o mana si doua buze senzuale pe cealalta. 


 
Demi a profitat, ca intotdeauna, de populariatatea ei pentru a se adresa tinerilor care au probleme cu drogurile sau cu tulburarile alimentare. Ea i-a asigurat ca a trecut prin aceleasi experiente, aratandu-le astfel ca le cunoaste sentimentele si este alturi de ei.
 
Pe scena aceluiasi concert a urcat si Miley Cyrus, intr-o tinuta surprinzator de conventionala. In loc de look-ul punk, Miley a ales sa poarte o salopeta rosie din matase, cu un decolteu adanc, dar nu vulgar.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies