Declaratiile indecente ale lui Gerard Butler despre partidele de amor cu Madalina Ghenea


	Declaratiile indecente ale lui Gerard Butler despre partidele de amor cu Madalina Ghenea
Citeste mai mult despre: Madalina Ghenea, Gerard Butler, relatii, vedete,
Data: 27 Mai 2013

Intr-un interviu acordat lui Howard Stern, Gerard Butler a povestit detalii picante din relatia cu Madalina Ghenea.

"Vorbea la telefon cu sora ei, am sunat-o si i-am spus ca sunt in Milano si a luat-o razna", i-a povestit Gerard Butler moderatorului, caruia ii spusese anterior ca prima data a vazut-o la lansarea unei galerii, stand de vorba cu un amic, scrie ProTV Magazin.

"Cum de prietenul tau "nu i-o tragea"?", l-a intrebat Howard Stern pe Butler, fara ca actorul sa para deranjat de faptul ca in acesti termeni vorbea despre iubita lui. "El are iubita", a raspuns acesta.

"Si te-ai urcat in avion, ai ajuns la Milano si cand a vazut ca ai facut atata efort pentru ea, atunci i-ai tras-o, nu?", a intrebat realizatorul.

Raspunsul scotianului nu s-a lasat asteptat. A ras cu gura pana la urechi si i-a spus lui Stern: "Da", dupa care a adaugat ca au mai existat cateva intalniri in timpul festivalului de film de la Cannes.

"Am mers la Cannes impreuna, dupa care am mers intr-o vacanta in Scotia, am stat numai in pat, in camera, cazati la castel", a adaugat Butler.

"Te vei insura cu ea?", a mai fost intrebat starul. "Nu", a spus el. "Totusi, vorbim despre mine", a completat Gerard Butler.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies