Decizia surprinzatoare a lui Alex Velea dupa divort. Ce a facut cantaretul la numai cateva zile dupa separarea de Ana

Citeste mai mult despre: Alex Velea, Antonia, divort,
Data: 21 Octombrie 2013

'La Maruta" e integral pe voyo.ro.

La numai cateva zile dupa ce tabloidele au aflat ca Alex Velea si sotia lui, Ana, ar fi divortat la notar si s-ar fi inteles si la partaj, Anei revenindu-i suma de 50.000 de euro, cantaretul a plecat din tara.

Surprins la aeroport, artistul nu a vrut sa dezvaluie care este destinatia sa si nici alaturi de cine pleaca din tara. Desi a fost foarte secretos, se pare ca artistul ar fi avut de onorat un concert in Italia si nu ar fi vorba despre o vacanta. Cu toate ca Alex Velea si Antonia nu au recunoscut niciodata ca ar avea o relatie, tabloidele au scris ca artistii s-ar fi mutat impreuna intr-o locuinta aflata in nordul Capitalei.

Mai mult, in urma cu cateva saptamani, fostul sot al Antoniei, Vincenzo Castellano, a dezvaluit in exclusivitate pentru cancan.ro ca Antonia i-ar fi recunoscut relatia cu Velea: "Eu stiam de la ea, adica am aflat inainte sa apara in presa, nu mai eram de mult impreuna, eram despartiti. Nu o sa-ti spun ce mi-a zis, dar mi-a confirmat. Bine, nu m-am dus eu sa-i intreb, nu simteam sa ma duc sa o intreb daca are o relatie cu cineva. Ea a venit la mine si eu am apreciat chestia asta. Mi s-a parut ciudat ca nu si-au recunoscut relatia, nu inteleg de ce face asta", a marturisit Vincenzo Castellano.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies