De Paste, corespondentii stirilor ProTV spun "Romania, te iubesc!" in familie


	De Paste, corespondentii stirilor ProTV spun "Romania, te iubesc!" in familie
Citeste mai mult despre: ProTV, Romania te iubesc,
Data: 30 Aprilie 2013

In fiecare an, corespondentii stirilor ProTV care aduc duminica de duminica anchete de calibru in cadrul emisiunii "Romania, te iubesc!" se bucura de tihna pe care o aduce sarbatoarea Pastelui.

"Pastele e o sarbatoare a linistii si asa incerc in fiecare an sa o primesc. si cu cat mai multi din familie sunt aproape, cu atat mai mare bucuria", marturiseste Cristian Leonte, gazda emisiunii "Romania, te iubesc!".

Paula Herlo va avea un "adversar" nou cu care se va intrece la ciocnit oua. Baietelul ei, Vladimir, are deja aproape opt luni si va participa la ritual. "Va fi probabil cel mai frumos Paste, pentru ca voi ciocni un ou rosu cu fiul meu", spune Paula, care ramane in Bucuresti, unde va fi inconjurata de prieteni si copiii lor.

Si pe Anca Nastasi sarbatoarea invierii Domnului o duce tot in sanul familiei. "Intotdeauna suntem in gradina, la un picnic cu oua rosii. Ne bucuram ca ne avem unul pe celalalt si ca, in sfarsit, suntem cu totii acasa, impreuna", povesteste Anca.

Nici Cosmin Savu nu percepe Pastele nicaieri in afara de acasa: "Clar Pastele inseamna familie, multa liniste si acasa in Ardeal, unde se taie mielul sau iedul cel gras pentru fiul ratacitor".

Dupa ce va pleca de la Manastirea Curtea de Arges, de unde ProTV transmite anul acesta Slujba de inviere, Alex Dima se va intalni cu rudele lui. "Ca in fiecare an, stau de vorba cu neamurile, ciocnim oua si mancam cozonac", povesteste Alex.

Rares Nastase planuieste la randul lui o escapada la Sibiu, unde are o casuţa de vacanţa. "Vreau sa fiu, ca de obicei, cu prichindeii mei, la aer curat. Si imi doresc sa ajung si la parintii mei, la Turnu-Severin", spune Rares.


 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies