De la anonimat, la celebritate. Cum a ajuns Antonia sa fie una dintre supervedetele showbizului din Romania


	De la anonimat, la celebritate. Cum a ajuns Antonia sa fie una dintre supervedetele showbizului din Romania
Citeste mai mult despre: Antonia, MTV EMA 2013,
Data: 14 Octombrie 2013

Antonia este supranumita "cea mai frumoasa femeie din Romania" si se numara printre cele mai indragite cantarete din showbizul romanesc, fiecare piesa lansata de ea ajungand in timp record un hit in toata regula.

Antonia s-a intors in tara in 2008, dupa 13 ani petrecuti in SUA, pentru a-si cunoaste rudele de aici si de atunci traieste "Visul American" pe meleaguri romanesti.

Sustine-ti artistul favorit in cursa pentru Best Romanian Act! Voteaza AICI si poti castiga o invitatie dubla la MTV EMA 2013! Tu alegi castigatorul!

Hiturile "Roses on fire" si "Morena" au adus-o in atentia publicului in 2010, iar meritul pentru debutul ei ii apartine lui Tom Boxer. Producatorul si compozitorul a cunoscut-o prin intermediul unui antrenor de fitness si a vazut imediat in Antonia potentialul: frumoasa si cu voce buna, Antonia Iacobescu era facuta pentru a ajunge in topuri si pentru a ramane in atentia publicului.

Constienta de calitatile ei, ea a inregistrat imediat piesa care urma sa ii aduca succesul. Citeste continuarea pe mtv.ro.

Modifică setările cookies