De ce le era cel mai frica, nu au scapat. Cea mai dificila proba de la "MasterChef": "Nu pot sa-l omor, nici nu stiam ca exista asa ceva!"


	De ce le era cel mai frica, nu au scapat. Cea mai dificila proba de la "MasterChef": "Nu pot sa-l omor, nici nu stiam ca exista asa ceva!"
Citeste mai mult despre: MasterChef, homar,
Data: 07 Mai 2013

La proba Cutia Misterelor, concurentii au avut de gatit pe baza ingredientului surpriza:homarul. Nu mica le-a fost mirarea tuturor sa ridice cutiile de pe masa de lucru si sa gaseasca sub ele cate un… homar viu!

Am vazut doar la televizor”, “Nu am mancat si nu am atins niciodata un homar” au inceput concurentii sa intre in panica.

Nu pot sa-l omor! Cum am zis si la peste, daca mai e de omorat ceva, eu nu mai fac, plec acasa” a declarat Victor Nemes, hotarat sa nu-si mai calce pe inima de aceasta data. “Norocul” lui a fost ca homarul lui nu era chiar atat de viu si nu mai misca deloc, in asa fel incat a putut sa-l gateasca fara remuscari.

Eu nici nu stiam ca exista homar. Mi-e mila sa-l omor, chiar daca eu la ferma tai vaci, oi, dar mi-e mila de animale”, a declarat si Nicusor Coroama, care a bagat homarul de viu in apa clocotita, dupa multe ezitari, pentru ca i-a fost foarte frica sa puna mana pe el.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies