Dana Rogoz, declaratie emotionanta la aniversarea a 9 ani de relatie. Ce spune despre sotul ei


	Dana Rogoz, declaratie emotionanta la aniversarea a 9 ani de relatie. Ce spune despre sotul ei
Citeste mai mult despre: Dana Rogoz,
Data: 24 Mai 2013

Dana Rogoz si regizorul Radu Dragomir sunt la fel de indragostiti ca in prima zi. Cei doi sunt impreuna de 9 ani si s-au casatorit in iulie 2012.

"Azi, eu si Radu implinim 9 ani de relatie. Si cum in fiecare an sarbatorim pe altundeva aniversarea noastra (calatoria in sine fiind cadoul pe care ni-l facem unul altuia), tocmai ce ne-am facut bagajele pentru o iesire de weekend. 

Sunt extrem de fericita si indragostita si iubita si norocoasa si mandra de el si entuziasmata pentru aceasta mini – vacanta in doi,

Dupa 9 ani, ne iubim mai mult ca in prima zi" a scris Dana Rogoz pe blogul personal.

Prezentatoarea emisiunii "De suflet" de la ProTV International si-a inceput cariera in televiziune in rolul Ambramburica, rol cu care a reusit sa cucereasca milioane de telespectatori. Timpul a trecut, iar Dana Rogoz, acum o femeie in toata regula, iar de curand s-a lansat si in afaceri.

De cateva luni, Dana a imbinat cunostintele acumultate in scoala de fashion Artcademy cu imaginatia si cu blogul sau si a rezultat un produs si un brand de suflet: Moon by Dana Rogoz, plicul fashion care propune o solutie foarte practica prin fetele sale detasabile, ce se pot schimba in functie de tinuta si de ocazie

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies