Dana Dembinski joaca in "Tanti Florica": "Vreau ca personajul meu sa fie iubit de public!"


	Dana Dembinski joaca in "Tanti Florica": "Vreau ca personajul meu sa fie iubit de public!"
Citeste mai mult despre: Dana Dembinski, Tanti Florica,
Data: 10 Octombrie 2012

Dana Dembinski, interpreta Antoniei Nicolae, cuscra Floricai, vorbeste despre personajul pe care-l intepreteaza in serialul de comedie difuzat in fiecare miercuri de la 20:30 pe ProTV.

Cu ce se deosebeste acest personaj de toate celelalte pe care le-ati interpretat? 

Este un personaj care parodiaza lumea “buna” si cu bani care se considera superioara. Dorinta maxima a Antoniei este sa epateze, cu toate ca bunul ei gust lasa mult de dorit. Tocmai de aceea, cuscra Florica o pune in niste situatii destul de dificile pentru ea, care devin ridicole, fapt pentru care personajul e oarecum amuzant.

Tanti Florica vrea sa fie o persoana normala, care face parte din patura de mijloc a societatii, isi iubeste enorm copiii si intelege prin asta sa fie extrem de posesiva. Si Antonia isi iubeste fata si poate de aceea ginerele si cuscra nu i se par de nasul fetei ei. Intre cele doua are loc o confruntare, care mai de care incearca sa atraga copiii de partea ei. 

Ce va place cel mai mult la personajul dvs.? Cum l-ati caracteriza? 

Am mai avut personaje ridicole, dar acestui personaj am incercat sa-i confer o anumita candoare, pentru a fi iubit de telespectatori. Exact aceasta combinatie intre o persoana care se simte superioara, dar care are o experienta de viata limitata o face sa fie atat de amuzanta. Aflandu-se in lumea Floricai, este pusa in fata unor situatii pe care nu stie sa le gestioneze. Cu cat vrea sa para mai interesanta, cu atat devine mai penibila si mai ridicola. 

Ce fel de soacra ati prefera pentru copiii dvs. - Florica sau Antonia? 

Sincer, nici pe una, nici pe cealalta. Ce au comun ele doua este faptul ca-si iubesc foarte tare copiii si le doresc numai bine.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies