Cum reactioneaza o fetita de trei ani atunci cand vede pentru prima data un tren sosind in gara. Clipul devenit viral pe YouTube


	Cum reactioneaza o fetita de trei ani atunci cand vede pentru prima data un tren sosind in gara. Clipul devenit viral pe YouTube
Citeste mai mult despre: virale,
Data: 27 Iunie 2014

Un clip cu reactia unei fetite de trei ani, Madeleine, atunci cand vede pentru prima data venind in gara un tren a devenit viral pe YouTube.

Clipul, postat pe YouTube de tatal fetitei, Daniel Dubois, in urma cu doi ani, a devenit viral abia dupa ce o persoana necunoscuta l-a postat pe Reddit, relateaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Prima calatorie cu trenul a fost un cadou pentru Madeleine Dubois la implinirea varstei de trei ani.

Daniel Dubois a marturisit ca s-a gandit inainte ca fiica lui va fi fericita atunci cand va vedea trenul sosind in gara pentru prima oara, dar a recunoscut ca reactia fetitei i-a depasit asteptarile.

"Daca ar fi fost speriata, era cu totul altceva. La o asemenea varsta copiii sunt sinceri si mi-a placut acel entuziasm curat", a declarat Daniel Dubois.

El a mai afirmat pentru ABC News.com ca nu isi inchipuia ca acel clip va ajunge atat de cunoscut si ca Madeleine, acum in varsta de 5 ani, a depasit obsesia cu trenurile, fiind in prezent atrasa de altceva.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies