Cum este Andra la volan. Cantareata a avut o surpriza cand a vazut ce masina trebuie sa conduca


	Cum este Andra la volan. Cantareata a avut o surpriza cand a vazut ce masina trebuie sa conduca
Citeste mai mult despre: Andra, masina ProFM,
Data: 23 Octombrie 2013

Ascultatorii ProFM au auzit-o miercuri dimineata pe Andra intr-o noua ipostaza.

Vedeta care a venit sa preia masina ProFM a avut ceva emotii pentru ca nu a mai condus demult o masina dotata cu o cutie manuala de viteze, dar a acceptat provocarea de a se urca la volanul Masinii ProFM.

Dupa ce a fost la Giulia si la Matteo, a venit randul Andrei sa o testeze si sa ii faca rodajul, insa Gicu si Nicolai nu i-au dat-o cu una cu doua. Mai intai artista a trebuit sa treaca de un test legat de regulile de circulatie. Raspunsurile ei pot fi aflate pe www.profm.ro, testul fiind cu atat mai amuzant cu cat intrebarile Dj-ilor de la Alarma ProFM nu au fost ca la carte.

Dupa emisiune, Andra a coborat la Masina ProFM si a promis ca va lasa cadou in masina pentru viitorul castigator un CD cu cel mai recent album al ei. 

Ea a vorbit si despre urmatorul ei single ce se va numi "Langa tine stau"  care e un cantec de dragoste foarte potrivit pentru iarna. Gicu si Nicolai au convins-o sa cante cateva acorduri in premiera la AlarmaProFM, iar fanii ei au de asemenea ocazia sa auda pentru prima data un fragment din piesa pe www.profm.ro.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies