CSID: Dieta "primitiva", secretul contemporan al vedetelor de la Hollywood

CSID: Dieta "primitiva", secretul contemporan al vedetelor de la Hollywood
Citeste mai mult despre: Ce se intampla doctore, diete, vedete,
Data: 21 Mai 2009
Mai toate reprezentantele sexului frumos practica cu certitudine un sport de performanta: dieta. Si cum in sezonul estival fiecare femeie vrea sa arate \"ca la revista\", editia din 23 mai a emisiunii de weekend \"Ce se intampla, doctore?\", prezentata de Oana Cuzino, dezvaluie telespectatorilor Pro Tv una dintre ultimele gaselnite in materie de diete a starurilor de la Hollywood.

Dieta “primitiva” sau raw food diet este secretul care asigura stralucirea si tonusul de invidiat vedetelor de peste ocean. Cei care vor sa adopte aceasta dieta trebuie sa o ia pe urmele stramosilor din paleolitic, care consumau produse nepreparate termic. Aceasta optiune culinara nu duce lipsa de sustinatori puternici in randul expertilor in nutritie, care afirma cu tarie ca un corp perfect poate fi obtinut prin consumul exclusiv de alimente proaspete. Daca acest mod de viata este si unul sanatos, telespectatorii vor afla sambata, de la ora 10, la "Ce se intampla, doctore?"

Odata rezolvata problema alimentatiei, in aceeasi editie a emisiunii "Ce se intampla, doctore?" se pune pe tapet una mai delicata: rutina, responsabila de stingerea pasiunii dintr-un cuplu. Psihologii si sexologii din lumea intreaga sustin faptul ca oricat de solida ar fi o relatie, dupa ani si ani de convietuire, e nevoie de ceva imaginatie si initiativa pentru a reaprinde focul inceputurilor.

“Instrumentele” de reinviere a pasiunii sunt la indemana oricarui cuplu dornic sa mearga mai departe: mai multe activitati noi si provocatoare facute impreuna, mai multe iesiri in doi si mici atentii oferite la momentul potrivit. Echipa de la "Ce se intampla, doctore?" propune telespectatorilor Pro Tv ceva de-a dreptul inaltator. Contra sumei de 100 de euro, oricine poate fi pilotul partenerului sau pentru o zi, intr-un simulator de zbor cat se poate de real, pe care se antreneaza si viitorii piloti.

Modifică setările cookies