Cristina Varzaru a trait experienta vietii: pe platoul Vocea Romaniei, alaturi de noul membru al juriului, Tudor Chirila! VIDEO


	Cristina Varzaru a trait experienta vietii: pe platoul Vocea Romaniei, alaturi de noul membru al juriului, Tudor Chirila! VIDEO
Citeste mai mult despre: Cristina Varzaru, experienta, viata,
Data: 20 August 2014

Nici cand a castigat Liga Campionilor n-a fost atat de emotionata. Cristina Varzaru, una dintre cele mai bune handbaliste ale Romaniei, a trait experienta vietii. A fost pe platoul de filmare de la Vocea Romaniei. Showul revine din septembrie la PRO TV, cu un nou membru - Tudor Chirila, cu un decor nou si o echipa de productie internationala.

Chivu a fost primul castigator al Ligii Campionilor care a trait pe viu senzatiile tari de la Vocea Romaniei.

 

Vrei sa faci parte din public la Auditiile pe Nevazute? Rezerva-ti locul la Vocea Romaniei sunand la la numarul: 0765218179. 

 

Mare pasionata de muzica, handbalista Cristina Varzaru a venit si ea pe platoul de filmare al showului care revine la PRO TV, unde l-a cunoscut si pe noul membru al juriului. Tudor Chirila stia cel mai mult despre handbalista care a cucerit Liga Campionilor.

 

"Te admir foarte mult. E primul meu sezon, eu sunt ala mic si fraier, cred ei", i-a spus Tudor Chirila.

 

In 2005, cand Romania a devenit vicecampioana mondiala, Cristina a cantat la petrecere. "Are voce", o lauda colegele.

 

"De foarte multa vreme n-am mai fost asa emotionala, chiar am avut emotii acum. Ma impresioneaza o voce noua care suna foarte bine, la mine are efectul pielii de gaina", spune Cristina Varzaru.

 

Vezi materialul video aici!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies