Cristiano Ronaldo schimba scutece! Mama baietelului este chelnerita! FOTO

Cristiano Ronaldo schimba scutece! Mama baietelului este chelnerita! FOTO
Citeste mai mult despre: Cristiano Ronaldo, paternitate, Real Madrid,
Data: 19 Iulie 2010
Dupa cum dezvaluie cotidianul “Sunday Mirror”, astrul fotbalului portughez, Cristiano Ronaldo, a sedus-o pe mama baietelului sau, o modesta chelnerita americana, intr-un restaurant, iar acum ea a primit 10 milioane de dolari ca sa nu isi divulge identitatea.

Versiunea prezentata in exclusivitate de ziar, releva de un amic al fotbalistului, sustine ca Ronaldo i-a cerut direct femeii sa se culce cu el si pentru ca ea l-a refuzat initial, Cristiano a desenat pe o fereastra aburita a localului o inima in interiorul careia a scris ”Me, you, kiss”.

Dupa acesta aventura, portughezul a crezut ca nu o va mai intalni niciodata pe femeie, insa dupa ce a ramas gravida, convinsa ca Ronaldo este tatal, aceasta a luat legatura cu Jorge Mendes, agentul fotbalistului.

Cristiano Ronaldo i-a spus imediat mamei lui, Dolores, si surorilor lui, Elma si Catia, ce s-a intamplat, dupa care s-a supus unui test de paternitate, care a demonstrat ca el este tatal copilului pe care urma sa il nasca modesta chelnerita americana.

Prietenul lui Ronaldo a dezvaluit ca fotbalistul de la Real Madrid a fost informat de rezultatul testului chiar in timpul Campionatului mondial din Africa de Sud.

Ronni este un playboy multimilionar, insa in acelasi timp este si un bun fiu. Are o familie traditionala foarte unita si in momentul in care s-a stabilit paternitatea, nu a existat nicio indoiala in privinta a ceea ce urmeaza sa faca”, explica amicul lui Ronaldo.

Se pare ca, dupa cum publica “Sunday Mirror”, mama baietelului a primit 10 milioane de dolari pentru a nu-si dezvalui identitatea si pentru a-i incredinta fotbalistului baietelul abia nascut.

Cristiano Ronaldo a anuntat, la inceputul lui iulie, pe conturile lui de Facebook si Twitter ca este tatal unui baietel.

Ronni nu a decis inca daca o va implica si pe mama copilului lui in viata acestuia. Crede ca intr-o buna zi o sa-i spuna copilului sau cine-i este mama. Dolores se gandeste ca daca baietelul va dori, candva, sa afle cine esta mama lui, este important ca aceasta sa aiba bani”, a mai dezvaluit amicul indiscret.

Oare Cristiano Ronaldo ce crede despre aceasta indiscretie a amicului sau?

Paparazzi l-au surprins pe Cristiano Ronaldo impreuna cu mama lui la resedinta familiei, unde a fost dus si baietelul, precum si pe surorile fotbalistului in brate cu bebelusii lor.

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies