Cristiano Ronaldo: “Bineinteles, schimb scutece! Nu este ceea ce-mi place cel mai mult pe lume, dar o fac”  


	Cristiano Ronaldo: “Bineinteles, schimb scutece! Nu este ceea ce-mi place cel mai mult pe lume, dar o fac”  
Data: 19 Ianuarie 2011

Fotbalistul de la Real Madrid a vorbit pentru prima oara despre copilul sau, caruia ii dedica toate golurile, intr-un interviu acordat cotidianului sportiv “Marca”.

Cand, in urma cu sase luni, anunta ca a devenit tatal unui baietel, Cristiano Ronaldo cerea sa ii fie respectata intimitatea fiului sau.

Cristiano Ronaldo, atacantul de la Real Madrid, a decis sa rupa tacerea, si a vorbit despre felul in care i s-a schimbat viata de cand a devenit tata: “Este o responsabilitate diferita. Ma simt mult mai confortabil cand lucrurile merg bine: in familia mea, la club, cu prietenii".

Ronaldo a marturisit ca nu se da inapoi sa indeplineasca sarcini care-i revin oricarui tata, inclusiv cele mai putin placute: "Bineinteles ca schimb scutecele fiului meu. Nu este ceea ce-mi place cel mai mult pe lume, dar o fac”.

Ce si-ar dori sa se faca baietelul lui cand va fi mare? “M-ar incanta sa ii placa fotbalul si sa ajunga succesorul meu, insa vom vedea ce se va intampla. Fiul meu va fi ceea ce-si va dori”.

Cristiano a povestit si o anecdota in legatura cu bebelusul. Desi acesta adoarme imediat, intr-o zi in care Ronaldo avea meci, baietelul a plans continuu si nu s-a oprit decat atunci cand celebrul lui tata a marcat un gol. De altfel, fotbalistul ii dedica toate golurile fiului sau. Si o face intr-un mod original: isi suge degetul mare de la o mana.
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies