Cristian Gog


	Cristian Gog
Data: 20 Septembrie 2012

Cristian Gog s-a născut pe 27 august 1981, în oraşul Câmpeni, judeţul Alba. Mama sa a fost, pe rând, croitoreasă, agent de asigurări şi educatoare. În schimb, tatăl său a fost pompier, dar şi-a schimbat locul de muncă atunci când Cristian a început şcoala generală. Atras de un salariu mai mare, el a ales să devină miner la mina din localitatea Baia de Arieş.

Cristian spune că a avut o copilărie fără evenimente majore, singurul lucru inedit fiind acela că la vârsta de aproximativ 4 ani a avut ghinionul să lovească o minge cu piciorul, nemaiputând călca pe acel picior câteva luni de zile. Potrivit lui Cristian, niciun medic nu a reuşit să-i vindece piciorul, el reuşind să poată merge din nou după ce a apelat la "un leac băbesc - aţa de scrântit".

Acesta a fost primul incident "magic" din viaţa lui Cristian Gog, care a urmat clasele primare, şcoala generală şi liceul (secţia de informatică) la Baia de Arieş. A urmat cursurile Universităţii "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia, secţia Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor, dar şi un master în Administrarea afacerilor, la aceeaşi universitate.

Modifică setările cookies