Cristi Gaspar, un tata care a impresionat o tara intreaga. "Visuri la Cheie" a prezentat povestea unui adevarat luptator


	Cristi Gaspar, un tata care a impresionat o tara intreaga. "Visuri la Cheie" a prezentat povestea unui adevarat luptator
Data: 12 Noiembrie 2014

Cea de-a treia editie Visuri la Cheie a prezentat povestea de viata a lui Cristi Gaspar, un pictor cu grave probleme de sanatate. Cu toate acestea, barbatul este un luptator, o persoana nascuta fara un rinichi, o persoana cu care viata a fost extrem de dura. Familia este totul pentru el, mai presus de iubirea fata de arta si de problemele care l-au doborat mereu.

Dragos si echipa sa de nadejde au readus speranta in viata lui Cristi. Din cauza problemelor de sanatate, artistul a renuntat la pictura. Lipsa unui atelier, a unui coltisor unde sa creeze a fost inca un obstacol care a ingreunat povestea emotionanta a artistului.

Pe parcusul lucrarilor de reconstructie Cristi si familia sa au avut parte de o serie de surprize din partea lui Dragos. De la curse de masini, la o proba incendiara in bucataria "MasterChef", Dragos a reusit sa le aduca acestora un zambet si o raza de speranta.  

Visuri la Cheie - Crede in oameni, miercuri de la 20:30, la PRO TV!

Dupa ce echipa "Visuri la Cheie" a schimbat viata familiei Gaspar, Maruta i-a propus sa dea binele mai departe. Aflati astazi, de la 17:30, cui vor acestia sa ii faca o surpriza placuta. Cele mai emotionante momente, exclusiv la Maruta.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies