Cosmin Selesi a plans la botezul fiului sau! VIDEO EXCLUSIV

Cosmin Selesi a plans la botezul fiului sau! VIDEO EXCLUSIV
Citeste mai mult despre: botez, Cosmin Selesi, Land of Jokes,
Data: 25 Februarie 2011
Cosmin Selesi, actorul din emisiunea \"Land of Jokes\" a acordat un interviu exclusiv pentru www.protv.ro in care a vorbit despre schimbarile din viata lui odata cu aparitia primului sau copil.

 "Nu poti sa descrii in cuvinte ce simti cand ti-l aduce si iti spune acesta este copilul tau", a spus actorul. Intrebat daca a plans acesta a spus: "Da, am plans cand sunt momente asa mai sensibile eu plang. Eu plang si la filme asa ca n-am o problema".

Cat despre urmatorul copi, Cosmin a spus ca deocamdata nu mai urmeaza niciun copil, insa asteapta sa vada ce le rezerva viitorul si bineinteles asteapta sa mai creasca cel mic un pic.

"Copilul este un proiect din care nu poti sa iesi. Pentru inceput e un soc, nu a avut nevasta mea depresii, insa am avut eu vreo saptamana am fost praf. Nu mai intelegeam ce se intrampla cu viata mea pentru ca nu mai poti sa faci ce faceai inainte deci s-a terminat. Iar cand cand iti zambeste o data esti praf ai uitat de tot"
, a povestit Cosmin Selesi.

Urmareste interviul emotionat acordat de actorul din "Land Of Jokes" Cosmin Selesi si nu uita ca emisiunea incepe duminica la Pro Tv, de la ora 20:45.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies