Coroziunea paste industria cuprului din Romania. Astazi, de la 18:00, urmareste o noua ancheta marca "Romania, te iubesc!"


	Coroziunea paste industria cuprului din Romania. Astazi, de la 18:00, urmareste o noua ancheta marca "Romania, te iubesc!"
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc,
Data: 02 Iunie 2013

Romania este tara cu cele mai mari resurse de cupru exploatabil din Europa, dar este incapabila sa profite de asta. Duminica, 2 iunie, la Romania, te iubesc!, corespondentul stirilor ProTV Cosmin Savu prezinta o ancheta in care arata ce a mai ramas din industria cuprului din Romania si cine sunt profitorii si vinovatii pentru acest dezastru national.

Am incercat sa refac drumul cuprului in Romania si am fost socat sa vad paienjenisul de interese din jurul acestui metal. Avem bogatii de care ne batem joc, ni le-am dat pe mana unor oameni care s-au gandit numai la imbogatire facila, iar politicienii romani le-au fost complici”, marturiseste Cosmin.

Ancheta merge de la Zlatna pana la Baia Mare, din Abrud pana la Moldova Noua, intr-un demers jurnalistic care vrea sa surprinda radiografia prapadului facut de oameni care si-au urmarit doar propriul interes.

Privatizari ciudate, asocieri cu investitori neseriosi, materii prime care imbogatesc pe altii. Cum ne-am batut joc de o resursa extrem de cautata in lume, duminica, de la 18.00, la "Romania, te iubesc!", intr-o poveste cu spioni, escroci internationali, masoni corupti si politicieni necinstiti”, dezvaluie corespondentul Stirilor ProTV.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies