Corina Bud si-a terorizat coregraful la "Dansez pentru tine"!


	Corina Bud si-a terorizat coregraful la "Dansez pentru tine"!
Data: 31 Mai 2011

Castigatoarea editiei a unsprezecea de la "Dansez pentru tine" a fost, marti, 31 mai,la "Alarma ProFM", unde le-a povestit matinalilor Sara si Nicolai inclusiv ce planuri are acum pentru Edi.

Ea a vorbit despre cele 7 editii ale emisiunii pe care le-a trecut cu multa munca. "A fost foarte greu dar si foarte frumos, la inceput cind m-am bagat in treaba asta mi-am spus <Doamne, sa ramin cit mai multe emisiuni sa nu ma fac de ris> si de fiecare data cind ma implic in ceva lupt sa cistig. Vreau sa fiu invingatoare, sint foarte ambitioasa". Spre deosebire de alti concurenti, Corina spune ca in cazul ei, ea a fost cea care si-a terorizat antrenorul.

"Pentru ca mi-era teama sa nu ies din concurs, munceam ca nebuna, il terorizam pe saracul Bogdan, coregraful nostru. Nici nu am mai tinut socoteala orelor de antrenament, pot spune ca am inceput cu 8 ore pe zi dar dupa aceea se faceau si cite 12, 14 ore pe ore. Stateam de dimineata pina pe la 2 noaptea, pentru ca ai de invatat doua trei dansuri intr-o saptamina.Sau in mai putin de o saptamina, ca joi, la repetitia in platou trebuia deja sa le stii". Cele mai complicate dansuri pentru Corina au fost tango-ul si slow fox-ul.

Citeste mai multe pe www.profm.ro!
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies