Concurentul care l-a lasat pe Moga cu ochii in lacrimi. "Ai declansat o revolutie la 'Vocea Romaniei'. Nu-mi gasesc cuvintele"


	Concurentul care l-a lasat pe Moga cu ochii in lacrimi. "Ai declansat o revolutie la 'Vocea Romaniei'. Nu-mi gasesc cuvintele"
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, Marius Moga,
Data: 20 Octombrie 2013

"Vocea Romaniei" se aude in fiecare sambata seara, de la 20.30, la ProTV.

Florin Mandru le-a facut o surpriza extraordinara celor trei antrenori care au intors scaunele. Lori, Moga si Brenciu au ramas fara cuvinte cand l-au vazut pe concurentul care a venit la ”Vocea Romaniei", chiar daca este obligat sa se deplaseze intr-un scaun cu rotile.

Florin a marturisit ca a ramas imobilizat in scaun in 1993, in urma unui accident de alpinism care l-a lasat cu coloana fracturata. El nu a lasat insa acest lucru sa-l opreasca de la a-si testa potentialul in muzica in fata celor patru antrenori.

“Tu realizezi ca ai facut o revolutie venind aici? “ i-a spus Brenciu, iar Moga s-a declarat profund impresionat: “Imi place emotia din vocea ta, nu-mi gasesc cuvintele”.

“Ai o voce superba si un timbru special, gutural, barbatesc, sexy. Cred ca faptul ca ai venit aici e un exemplu pentru toti cei care care n-au avut curajul sa vina la Vocea Romaniei”, i-a spus Lori noului sau concurent, care a ales-o pe diva si datorita faptului ca este nascuta exact in aceeasi zi si in acelasi an ca si sotia sa.

 

"Vocea Romaniei" este integral aici

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies