Concurentii din echipele Smiley si Marius Moga canta propriile hit-uri in marea finala de la Vocea Romaniei


	Concurentii din echipele Smiley si Marius Moga canta propriile hit-uri in marea finala de la Vocea Romaniei
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei,
Data: 23 Decembrie 2011

Finala super show-ului “Vocea Romaniei” difuzata de ProTV a doua zi de Craciun de la ora 20:30 va fi o seara a premierelor. Smiley si Marius Moga au pregatit deja piese pentru cativa dintre concurentii lor pe care acestia le vor canta chiar in marea finala.

“Spune-mi daca vrei” e piesa pe care Smiley a facut-o pentru Catalin Dobre. “Catalin va intra in echipa Hahaha Production, iar prin aceasta piesa am inaugurat faptul ca ne-a devenit coleg.  Melodia pe care o canta alaturi de Cabron am compus-o intr-o singura noapte, dar i se potriveste foarte bine si versurile, veti vedea, il reprezinta! Urmeaza sa scoatem cate ceva si pentru ceilalti copii din echipa mea, dar n-am avut inca atat de multe nopti libere”, a povestit Smiley.

In etapa “Confruntarilor” cand a ales sa o elimine pe Andreea Crepcia in favoarea Oanei Radu, Marius Moga i-a promis atunci o piesa. Si s-a tinut de cuvant. Andreea va canta “Sunshine love” in marea finala de la “Vocea Romaniei”

“Am inregistrat melodia imediat dupa ce am iesit din concurs. E o piesa foarte frumoasa si pozitiva care sper sa va placa”, a povestit ea. Liviu Teodorescu canta si el impreuna cu Lukone piesa “Electronic Symphony”. 

“Intr-o seara eram acasa, la calculator, cand am primit un telefon de la Marius si mi-a spus sa vin repede la studio.  Am fost super incantat! E o piesa foarte tare la care urmeaza sa facem si un videoclip”, spune Liviu.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies