Clejanii tarati in scandal de “fata secreta”! Vezi ce zic Viorica, Ionita si Margherita! VIDEO


	Clejanii tarati in scandal de “fata secreta”! Vezi ce zic Viorica, Ionita si Margherita! VIDEO
Data: 23 Iunie 2011

Ionita de la Clejani a recunoscut ca are o fata, Ramona, despre a carei existenta Viorica stia inca de cand s-au casatorit, pe care a ajutat-o pana la 18 ani, iar acum, aceasta - casatorita si mama a doi copii -, il acuza pe tatal ei ca nu o ajuta sip e Margherita ca i-a blestemat copiii.

Viorica, Ionita si fatal or, Margherita, au venit la “Happy Hour” editia din 23 iunie, ca sa lamureasca problema falsa “fata secreta”, care de fapt, nu este defel secreta, deoarece Viorica si Ionita au aflat de existenta ei, pe cand aceasta avea un an.

Viorica
este foarte revoltata de atitudinea fetei, pe care Ionita a ajutat-o, i-a dat bani chiar si pe furis.

“Eu am adus-o in casa mea, la Bucuresti Imi pare rau ca nu m-a chemat la nunta ei ca pe cuvant ca ma duceam”, a spus Viorica la “Happy Hour”.
 

Ionita este suparat de tambalaul facut de fata lui, rezultatul unei legaturi de scurta durata, cu a carei mama nu a avut niciun moment de gand sa se insoare. Roxana, care are 20 de ani acum, le-a adus Clejanilor adus o televiziune la usa ca sa le reproseze ca nu o ajuta.

“Vii si ceri bani cu televiziunea? Niciodata fata asta n-a batut la usa sa ceara ceva sau fara presa”, spune Ionita.

“Suntem Clejanii, suntem brand”
, sustine Viorica.

Margherita a dezvaluit la “Happy Hour” ca o stie pe Roxana de pe cand erau micute amandoua, i-a dat niste rochite, s-a purtat frumos cu sora ei vitrega, iar aceasta vorbeste urat la adresa ei. “Mi-e mila de ea. Daca ar fi fost o fata dulce, as fi ajutat-o, dar ea este obraznica. Am stiut de ea si nu am nimic impotriva ei. Nu am vorbit in viata mea la telefon si nu am amenintat-o, nu i-am blestemat copiii. Port gene false pentru ca imi permit. Muncesc alaturi de parinti si am banii mei. Mama mea e extraordinara. A adus-o in casa si i-a dat de mancare si bani”.

Viorica a depanat amintiri de pe vremea cand l-a cunoscut pe Ionita, ea avea 17 ani: "Ionita a fost Alain Delon-ul meu".

Margherita le-a dedicat o piesa muzicala, pe care a cantat-o live, parintilor ei, iar Viorica a cantat in finalul emisiunii cantecul preferat al lui Ionita - "Cine numele mi-l poarta" -, iar acesta a acompaniat-o la acordeon.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies