Claudia Cream si-a fisurat o coasta, insa a dansat vineri seara, la Pro Tv

Claudia Cream si-a fisurat o coasta, insa a dansat vineri seara, la Pro Tv
Data: 26 Martie 2009
Concurentii noului sezon “Dansez pentru tine” s-au antrenat in aceasta saptamana mai bine de 500 de ore pentru a face spectacol total vineri seara, de la 20.30, la Pro Tv.

 

Mai motivate ca niciodata, perechile se intrec in ambitie, rezistenta si implicare, toate repetand dansurile din concurs cel putin 10 ore pe zi. Fara sa conteze durerile, vanataile, accidentarile sau oboseala, concurentii promit sa lase telespectatorii cu gurile cascate cu dansuri explozive de cha-cha si de folclor international. O parte dintre concurenti, vor intra vineri seara in ring accidentati si cu dureri, insa cu sufletul plin de ambitia de a implini visurile celor care au nevoie de ei. Claudia Cream si-a fisurat saptamana aceasta la antrenamente una dintre coastele flotante, are dureri mari, insa medicii i-au permis sa danseze mai departe. Cu o grija mai mare la anumite miscari, cu atentie din partea partenerului la prize si prinderi, Claudia Cream si Adrian Filote au incredere ca vor trece cu bine peste editia de vineri.
 
Partenera lui Catalin Josan, Andreea Stanescu va dansa in seara decisiva pentru perechea lor cu plasturi speciali la genunchi, asa cum numai fotbalistii folosesc in timpul meciurilor. Din cauza faptului ca nu a facut sport pana acum, Andreea are genunchii slabiti si ligamentele laxe si are adesea probleme in timpul antrenamentelor. Cu toate acestea, Andreea si Catalin sunt pregatiti pentru seara duelului si vor sa arate ca nimic nu este mai important decat sanatatea si fericirea lui Alex, fratele Andreei.
 
Si Felicia, partenera lui Mihai Sturzu, a avut probleme la genunchi si a acuzat dureri in timpul antrenamentelor. Cu toate acestea, ea si Mihai s-au mobilizat sa uite parca de orice durere pentru a trece de duelul de vineri si a merge mai departe pe drumul catre implinirea visului lor. Si Piticu’ a avut dureri de genunchi, insa a trecut peste ele din dragoste pentru dans si din dorinta de a o ajuta pe Oana.
 
Roxana Al-Sanadi, partenera lui Alin Oprea, a decis sa continue antrenamentele, chiar daca durerile ei sunt mari, iar medicii i-au spus ca are fractura de calcaneu. Supravegheata in permanenta de medici, Roxana nu a vrut sa renunte la lupta care-i poate salva viitorul ei si copiilor ei. Ea poarta un gips special la piciorul care are osul zdrobit, gips care-i permite sa si danseze, dar sa-si si protejeze piciorul.
 
Cristina Cepraga si Dan Hedesiu au mancat dans pe paine toata saptamana, au repetat mult, simt oboseala, febra musculara, insa au scapat de accidentari si alte probleme mari.

Cele doua gemene de la Cheeky Girls sunt mai in forma ca niciodata. Ele mananca light, fac antrenamente pentru dans 10 ore pe zi, iar cand ajung la hotel mai fac si 2 ore de sala, totul pentru ca vineri seara sa aiba o prestatie imecabila, iar partenerii lor sa se simta mai aproape de implinirea visului lor.

 
 
 

 

 

Modifică setările cookies